Renholdsprodukter for lager

Lager er et hektisk virksomhetsområde med stort behov for effektivt renhold. Steder der varer produseres, lagres og transporteres skaper gjerne mye smuss og fører ofte til svært skitne arbeidsforhold. Vi har rengjøringsproduktene som fjerner de vanskelige merkene, og som rengjør tungt tilsmussede områder både effektivt og forsvarlig.

Boss Europe har alt du trenger for renhold av lager, uansett areal. Våre produkter er basert på en 4-dimensjons rengjøring: Gulv, vegg/tak, overflater og luft.

Lager

Gulv

Boss Europe fører små og store gulvvaskemaskiner og feiemaskiner som effektivt rengjør tungt tilsmussede lagergulv. Våre rengjøringsprodukter har egenskapene til å fjerne vanskelige merker, for eksempel sorte truckmerker.

Se alle våre produkter til gulv

Vegg/tak

På et lager er det ofte stor spredning av partikler som sprer seg og setter seg på vegger og i tak. Her kan det feste seg sot, fett, støv og annet smuss som etterhvert gjør flatene svært skitne. Vi fører produkter som er spesialtilpasset rengjøring av vegg og tak, uansett underlag.

Se alle våre produkter til vegg/tak

Overflater

I et lagerlokale er det ofte hektisk aktivitet, mange oppholder seg på samme sted, og berøringspunktene er mange. Derfor er det viktig å sørge for hyppig renhold av alle overflater for å unngå spredning av bakterier og forhindring av smitte. Boss Europe har renholdsprodukter tilpasset alle type overflater.

Se alle våre produkter til overflater

Luft

Arbeidet som foregår i et lagerlokale avgir partikler til luften som blir pustet inn. Byggematerialer og innredning kan være forurensende for inneklimaet, og kan være med påå bidra til helseplager. Vi har renholdsproduktene som bedrer luftkvaliteten og fjerner vondlukt -på en effektiv og skånsom måte for både mennesker og miljø.

Se alle våre produkter for luft

Andre produkter for lager