Renholdsprodukter for barnehager

I en barnehage er det lett for smuss og bakterier å spre seg. Faren for smittespredning er stor, og det finnes dessuten mange barn med astma og allergi som kan knyttes til støv. Et godt renhold er derfor nødvendig for å forhindre helseplager, og for å forbedre trivselenblant barn og voksne.

Boss Europe AS er hovedimportør for verdens ledende produsenter av miljøvennlige renholdsprodukter, og er markedsledende på service, kvalitet og innovasjon. Vi i Boss Europe tilbyr trygge og miljøsertifiserte produkter for en 4-dimensjons rengjøring: Gulv, vegg/tak, overflater og luft.
 

barnehage

Gulv

I en barnehage foregår mye av leken på gulvet, der bakterier sprer seg fort. For at gulvet skal være hygienisk og trygt å oppholde seg på, kreves riktig type renhold. Boss Europe har gulvvaskemaskiner som er produsert for å oppnå et effektivt, miljøvennlig og kostnadseffektivt renhold, tilpasset barnehagens gulvareal.

Se alle våre produkter til gulv

Vegg/tak

Ukentlig renhold av vegger og tak i barnehagen er viktig, da det her blir samlet opp mye smuss og bakterier. Vi har rengjøringsprodukter som er spesialtilpasset vegg og tak.

Se alle våre produkter til vegg/tak

Overflater

I en barnehage finnes det mange overflater og som blir berørt til enhver tid. Dørhåndtak, leker, bord og stoler, og andre felles berøringspunkter er det viktig å holde hyppig rent. Boss Europe har renholdsprodukter tilpasset alle de forskjellige overflatene som befinner seg i en barnehage.

Se alle våre produkter til overflater

Luft

Barn og unge er svært følsomme for dårlig inneklima. Et godt inneklima er derfor en forutsetning for helse, miljø og trivsel i barnehagen. I tillegg til et fungerende ventilasjonsanlegg er det viktig å sørge for godt nok renhold. Boss Europe har produkter som forbedrer luftkvaliteten i barnehagen.

Se alle våre produkter for luft

Andre produkter for barnehager